Nyt on paras aika huolehtia ikkunat puhtaiksi

Kevät ja sen aurikoiset ilmat ovat saapuneet viimein myös Suomeen. Auringonpaiste hellii ihanasti talven pimeydessä nuutunutta mieltä, mutta tuo myös esiin ikkunoihin vuoden mittaan tarttuneen lian. Kevät ja alkukesä ovatkin erinomaista aikaa suorittaa ikkunoiden pesu. Puhtaan ikkunan läpi lisääntyvästä valosta voi nauttia sen täydellä teholla. Anna Tarmo Palveluiden osaavien tekijöiden huolehtia liiketilasi ikkunat puhtaiksi. Samalla voit keskittyä omaan liiketoimintaasi ja olla varma loistavan kirkkaasta lopputuloksesta. 

Puhtaat ikkunat antavat liike- ja toimitilasta ryhdikkäämmän vaikutelman ja lisäävät tilan siistiä yleisvaikutelmaa. Kovin tahraiset ja sumeat ikkunat esimerkiksi ravintolassa saattavat ohjata asiakkaan miettimään, missä muualla siivouksessa on mahdollisesti oikaistu, jos ikkunatkin näyttävät tuolta. Puhtaiden ikkunoiden läpi saat sisätiloihin enemmän luonnonvaloa ja näet paremmin ulos ilman kaiken harmaammaksi suodattavaa pölyfiltteriä.

Tarmo Palveluiden ikkunanpesut suoritetaan aina materiaaleille ja puhdistettavaan tilaan sopivilla välineillä. Suoritamme ikkunoiden pesun, kuivauksen ja tahranpoiston välineillä, jotka eivät naarmuunnuta pintoja. 

Ikkunanpesuumme kuuluu:

• ikkunanpuitteiden puhdistus

• mahdollisten sälekaihdinten puhdistus

• ikkunapintojen pesu, tahranpuhdistus ja huolellinen kuivaus

Oli ikkunoissasi sitten toissakesän siitepölyt, syksyn kurat tai lokin tervehdys – me huolehdimme ne puhtaiksi. Meillä on sopivat välineet ja oikeat tekniikat hankalimpienkin tahrojen poistoon. Ota rohkeasti yhteyttä, niin varmistamme, että toimitilanne ikkunat hohtavat puhtauttaan.