Tarmokkaasti myös suuria halleja!

Rakastamme urheilua ja olemmekin ilahtuneita, että meillä on asiakkaana jo useampi urheiluhalli. Olemme pieni ja pippurinen toimija, jolta onnistuu niin pienet kuin suuretkin kohteet, kuten esimerkiksi asiakkaamme Turun Gatorade Center, joka tunnetaan jääkiekkoseura TPS:n kotihallina!

Turun Gatorade Center on ollut tapahtumien keskipisteenä jo huimasti kymmenien vuosien ajan. Sen kokonaiskapasiteetti on 11 820 henkilöä. Gatorade Center on monitoimiareena, jossa kaikki on mahdollista. Siellä pääset näkemään jääkiekkoa, konsertteja, kilpailuja, teatteria, messuja ja vaikka mitä. Turun Gatorade Center on moderni ja monipuolinen monitoimiareena, jossa varmasti viihdyt ja se muuntautuu yhdessä yössä ihan kaikkeen käyttöön sopivaksi.

”Tarmo palvelut on hyvin ottanut homman haltuun ja yhteistyö sujuu erinomaisesti.” 

Emme ajattele kohteiden kokoa, vaan käsittelemme ne aina kokonaisuutena. Meillä on käytössä ympäri Suomea laaja alihankintaverkosto, joten meiltä löytyy aina ammattitaitoinen siivooja jokaiselle kohteelle. Sinä asiakkaamme olet suunnittelumme keskiössä ja palvelun sisältöä voidaan aina myös muokata. Tarmo Palvelut Oy:n keskeisenä arvona on luotettava yhteistyö. Käytännössä se tarkoittaa, että ratkaisemme kaikki palvelua koskevat kysymykset avoimesti kanssasi. Kultaisena sääntönä meillä on: Siivoamme aina puhtaasta likaiseen. Tehokkuutta voimme säädellä helposti siivouskäyntien tiheydellä, jolloin voimme jaksottaa työtä niin, että toimitilasi on aina siisti.

Siivouspalvelulla pääset vaikuttamaan kiinteistön elinkaareen ja oikean siivouspalvelujen tuottajan kanssa tuo vain pidentyy. Hallisiivous pakettimme keskiössä on esimerkiksi hygienian takaaminen kaikilla alueilla ja erityisesti huomiot siisteydelle tuulikaapista alkaen. Keskeisenä nostona haluamme kertoa, että olemme erikoistuneet liikuntatilojen säännölliseen koneelliseen puhdistukseen esimerkiksi salibandy-, sulkapallo-, tennis- ja pingishallien lattioiden puhdistukseen.

Referenssinä haluammekin kertoa, että olemme kohta toimineet vuoden verran yhteistyössä Turun Gatorade Centerin kanssa. Kohde on iso ja siinä on normaalia enemmän yksityiskohtia sekä tapahtumien tuomaa vaihtelua. Asiakkaamme onkin kertonut, että “Olemme pian tehneet vuoden verran toimivaa yhteistyötä. Näin ison kohteen siivoamisessa on normaalia enemmän yksityiskohtia ja tapahtumien tuomaa vaihtelevuutta. Tarmo palvelut on hyvin ottanut homman haltuun ja yhteistyö sujuu erinomaisesti. Haasteet on keskusteltu erittäin kehittävästi ja avoimesti, mikä herättää luottamusta ja auttaa parantamaan yhteistyötä entisestään.”

Mitä urheiluhallin siivoukseen kuuluu?

  • Siivoamme huolellisesti sisääntulon kiinnittäen erityistä huomiota tuulikaappiin, kosteuskohtiin ja vaihtomattoihin
  • Huolehdimme ravintola- ja kahvila-alueiden aseptisestä ja hygieenisesti oikeaoppisesta siivouksesta samalla tarkkuudella kuin ravintolakohteissamme. Hygienian vuoksi kiinnitämme erityistä huomiota kaikkiin kosketuspintoihin kuten kahvoihin.
  • Puhdistamme ja siistimme yleiset tilat, lattiat, kaiteet ja tasot
  • Kuntosaleilla pyyhimme laitteet, lattiat ja kosketuspinnat sovitun mukaan
  • Ryhmäliikuntatiloissa puhdistamme kosketuspinnat ja lattiat
  • Olemme erikoistuneet erilaisten liikuntatilojen säännölliseen koneelliseen puhdistukseen esimerkiksi salibandy-, sulkapallo-, tennis- ja pingishallien lattioiden puhdistukseen
  • Puhdistamme sopimuksen mukaan myös muut pelialueet, kosketuspinnat ja lattiat
  • Pukuhuoneissa huolehdimme yleisestä siisteydestä sekä kosketuspintojen ja lattian puhdistuksesta 
  • Suihku- ja saunatilojen osalta on tärkeää, että aseptinen siivousjärjestys toteutuu ja tiloissa suoritetaan päivittäin harjapesu
  • Puhdistamme saniteettitilat ja huolehdimme hygieniatuotteiden, pehmopapereiden, saippuoiden ja desinfiointiaineiden täytöistä sekä roskapussien tyhjennyksistä

Me todella siivoamme niin pieniä toimistoja kuin suuria halleja. Ota tarmokkaasti meihin yhteyttä ja anna meidän huolehtia sinunkin tilastasi!

Similar Posts